Logo Lavis Detailing

Je auto laten reinigen

Professionele reiniging voor een glimmende bolide

Je auto laten reinigen kost (als je dit zelf doet) behoorlijk wat tijd, vergt de juiste aanpak en het correcte gereedschap. Je kunt er voor kiezen om dit allemaal zelf te doen, maar je kunt het ook door professionals laten doen! Een vieze auto met een smerig interieur belemmert je tijdens het rijden, en ontneemt je het rijplezier dat je zult hebben in een brandschone auto.   

Waarom je auto laten reinigen op zijn tijd belangrijk is

Je staat er misschien niet zo vaak bij stil, maar je gebruikt je auto behoorlijk vaak. Je rijdt er mee naar het werk, de schoonfamilie moet regelmatig bezocht worden en er moeten uiteraard boodschappen in huis worden gehaald.

Als Jij je kéér op kéér in een smerige auto moet transporteren, heeft dit effect op je gemoedstoestand. Zie het als een kamer die niet opgeruimd is. In de eerste maanden zal je de troep misschien nog kunnen negeren, maar er komt een moment dat je je zal ergeren aan al deze troep. Met als gevolg dat je geen bezoek meer durft te ontvangen. Dit geldt ook voor je auto. 

Is reinigen iets voor mij? 

Gebruik jij je bolide vaak? Voor bijvoorbeeld: je werk, het wegbrengen van de kinderen of het rijden naar je partner en familie? Dan is je auto laten reinigen zeker interessant! Je stapt weer in een frisse en schone auto, en je zult met een trots gevoel door het centrum van je woonplaats rijden. Naast dat je je fijner zult voelen in een schone auto, zullen jouw bijrijders dit ook uitermate prettig vinden. Jij zou het zelf toch ook fijn vinden om als bijrijder plaats te nemen in een schone auto? 

Ik kan het toch ook zelf doen? 

Je denkt misschien: “Dit kan ik zelf toch ook wel doen?” En dat is zeker waar. Vergeet alleen niet dat je auto laten reinigen best wel wat tijd kost. Wil je deze tijd hier aan besteden en zelf alles uitzoeken? Daarnaast beschik je waarschijnlijk niet over de nodige machines en kennis om tot een oogverblindend eindresultaat te komen.

Met een normaal sopje dat je thuis klaarmaakt, kun je je auto natuurlijk reinigen. Ook de wasstraat is een optie. Je auto wordt hier wel schoon van, maar teer, hars of ijzer deeltjes zullen door deze aanpak niet van je auto verwijderd worden.  Deze deeltjes kunnen vervolgens in de blanke lak van je auto gaan zitten. Hier wordt je auto niet mooier op. Wij pakken in ons reinigingsprogramma deze hardnekkige deeltjes wel aan.

Wat pakken wij aan?

Wij reinigen jouw interieur, exterieur of beiden. Deze dienst heet Car detailing, of auto detailing. Car detailing is niet zomaar het poetsen van je auto, maar gaat nog een stapje verder. Het verschil zit hem in de kwaliteit die voorop staat en niet de kwantiteit. 

Wij bieden verschillende pakketten aan op het gebied van Car detailing en interieur detailing. We doen onder andere aan: 1,2 of 3 staps polijsten, een wax sealant aanbrengen, een uitgebreide wasbeurt om chemicaliën te verwijderen en je hebt de optie om je deursponningen te laten reinigen. 

Wat betreft het interieur bieden wij twee pakketten aan: een basis pakket en een uitgebreid pakket. Wat bij beiden terugkomt is het stofzuigen van het interieur, het reinigen van de binnenzijde van de ramen en het reinigen van het dashboard en de deurpanelen. 

Ik wil mijn auto toch laten schoonmaken! 

Wil je jouw auto toch laten schoonmaken door professionals? Zoek dan niet verder! Wij schieten je graag te hulp. Maak een afspraak of neem bij verdere vragen contact met ons op via het contactformulier. Ook kun je altijd een belletje doen naar: 06-10282906

 Beoordeeld met 5 sterren uit 30+ reviews

PLAN EEN INTAKE

Maak vandaag nog een afspraak en geniet van een als nieuwe auto

© 2024 Lavis Detailing. Maatwerk ontwikkeling door Fulldev

Kvk. 75337231 | algemene voorwaarden | disclaimer | privacyverklaring