Logo Lavis Detailing

Titan Coatings®

Door het aanbrengen van TITAN COATING® aan uw auto zorgt u ervoor dat vuil zich minder snel hecht aan de lak, waardoor uw auto langer schoon blijft en makkelijker kan worden gewassen. Maar de voordelen gaan veel verder dan dat.

Image

1 Laags coating - €500 excl. btw

Titan Coatings® BASE

HyperQuartz® koolstofelastomeer coating. TITAN bevat onze High Performance HyperQuartz® Carbon-technologie. Zowel organische als anorganische materialen zorgen voor de perfecte balans tussen flexibiliteit en hardheid.

 • checkmark Carbon HyperQuartz-coating
 • checkmark PH-tolerantie: 1-13
 • checkmark Bescherming: 2-2,5 micron (1 laags coating)
 • checkmark Zelf herstellend van kleine beschadigingen en (was)krassen
 • checkmark Water- en vuilafstotend
 • checkmark Self-cleaning effect
 • checkmark Duurzaamheid: tot +- 4 jaar, afhankelijk van onderhoud
 • checkmark 4/5 sterren hydrofoob

2 Laags coating - €900 excl. btw

Titan Coatings® PREMIUM

Elite HyperQuartz® Carbon Nanorod Elastomeer Coating v2. Een van de meest geavanceerde coatings op de markt die zowel organische als anorganische chemie combineert met de toevoeging van koolstof nanostaafjes.

 • checkmark Elastomer Membrane coating
 • checkmark PH-tolerantie: 1-13
 • checkmark Bescherming: 4-5 micron (2 laags coating)
 • checkmark Zelf herstellend van kleine beschadigingen en (was)krassen
 • checkmark Water- en vuilafstotend
 • checkmark Self-cleaning effect
 • checkmark Duurzaamheid: tot +- 10 jaar, afhankelijk van onderhoud
 • checkmark 5/5 sterren hydrofoob
 • checkmark Extra beschermd tegen chemische stoffen

3 Laags coating - €1280 excl. btw

Titan Coatings® EXCLUSIVE

Elite HyperQuartz® Carbon Nanorod Elastomeer Coating v2. Een van de meest geavanceerde coatings op de markt die zowel organische als anorganische chemie combineert met de toevoeging van koolstof nanostaafjes.

 • checkmark Carbon micron & Elastomer Membrane coating
 • checkmark PH-tolerantie: 1-14
 • checkmark Bescherming: 8-9 micron (3 laags coating)
 • checkmark Zelf herstellend van kleine beschadigingen en (was)krassen
 • checkmark Water- en vuilafstotend
 • checkmark Self-cleaning effect
 • checkmark Duurzaamheid: tot +- 15 jaar, afhankelijk van onderhoud
 • checkmark 5/5 sterren hydrofoob
 • checkmark Ultieme permanente bescherming
 • checkmark Ultra bescherming tegen chemische invloeden
 • checkmark Hydrocarbon technologie
 • checkmark Meer glans nog gladder oppervlakte

HIER DEDEN WE HET AL

Mazda 3

Ruben O

Arjen heeft mijn pas aangeschafte mazda 3, vol lichte wasstraatkrassen, aangepakt (gepolijst). Het resultaat was verbluffend en de auto lijkt wel weer nieuw.

Volkswagen Golf Variant

Paulus Pieter Veldhuis

Ik heb mijn Volkswagen Golf Variant laten behandelen door Arjen. Het resultaat is beter dan perfect!

Bullzz 0515

Houd zich aan de afspraken. Goede service en goed resultaat.

Redmer de Boer

Ik heb hier mijn auto laten polijsten en ben erg tevreden met het resultaat en werd vriendelijk geholpen. Positive: Professionalism, Quality, Value Service: Paint repair

Marcel Bloem

Vakmannen zijn het. Hebben mijn S6 die vol met carwash krasjes zat, 3 staps gepolijst. Geen kras meer te zien! Kritisch en dragen zorg voor een goed resultaat. Zou hier mijn volgende auto zo weer naartoe brengen! Services: Full body wash, Auto detailing

Rémon Scholten

Auto laten polijsten, zeer professioneel gedaan en daarom ook zeer blij met een kras vrije auto! Echt een aanrader! Positive: Professionalism, Quality Service: Full body wash

Jordy Franssen

Services: Car waxing, Paint repair Positive: Professionalism, Quality

Aerial Promos

De lak van onze auto was volledig dof. Lavis Detailing heeft er voor gezorgd dat de auto er weer fabrieksnieuw aan de buitenkant uitziet. Echt vakmanschap en perfectie! Service: Paint repair

Carolien van der Woude

Super blij met een gepolijste bumper! Hij is stukken beter dan daarvoor. Bedankt Arjen!

Pascal Herman

Topbedrijf profesioneel weten wat ze doen, auto gaat er regelmatig heen voor de juiste behandeling en schoonmaaktechnieken. zeer tevreden!!! Services: Steam cleaning, Full body wash, Auto detailing, Car waxing Positive: Professionalism, Punctuality, Quality, Value

Robin Nota

Goede service. Service: Auto detailing

Auke Galama

Ik heb mijn auto bij Arjen en collega een 4 stappen polijsten en 4 laags coating aan laten brengen en ik kan niet anders zeggen dan dat er top werk is geleverd nogmaals bedankt heren

Ford Fiesta MK 8

Thijs Winkels

Wat een vakmanschap! Arjen (Lavis Detailing) heeft de gehele auto gepolijst, steenslag bijgewerkt en vervolgens gecoat met een Titan Coating. Het eindresultaat is werkelijk waar fantastisch! Zeer zeker een aanrader! nogmaals bedankt Arjen! Services: Clay bar treatment, Auto detailing, Car waxing, Paint repair Positive: Professionalism, Punctuality, Quality, Value

Robert “RaccoonV”

Ik heb zowel mijn Mercedes S klasse als C klasse laten doen door Lavis Detailing. De service is perfect, het resultaat zelfs nog beter dan perfect. Heb je een mooie auto die je mooi wilt houden? Dan is dit het adres.

Volkswagen Golf 7 GTE

Maxime Landstra

Ik heb mijn golf 7 gte laten behandelen met een Opticoat pro 3 pakket + 3 staps behandeling. Helaas was de auto er slechter aan toe dan verwacht, maar het resultaat is echt ge-wel-dig!!! Onwijs veel glans & ook mijn auto reinigen is een stuk makkelijker geworden! Top service & een bedrijf met veel passie en kwaliteit!

Golf 7 GTI

Bobby Zwaagman

Mijn golf 7 gti performance hier gebracht, en kreeg um weer in nieuw staat binnen! Positive: Professionalism, Quality

Hans

Arjen heeft de stoelen en achterbank gereinigd en ze zijn weer als nieuw. Ook nog het tapijt uitgezogen, wat dat betreft is hij een perfectionist. Ik kom vast nog wel een keer terug voor andere klussen. Service: Seat shampooing

Melanie Segers

Mijn auto hier gebracht voor een volledige cleaning en hem in nieuwstaat weer terug gekregen. Top service van een top team!

Gebruikt in base

TITAN COATING ZEUS

Zeus™ is een elite coating die de gepatenteerde Dark Matter Technology®. Deze geavanceerde coating is een combinatie van organische en anorganische chemie, verrijkt met unieke koolstofnanorods.

De coating creëert een uiterst dichte, erosiebestendige siliciumcarbide versterkte HyperQuartz®Elastomeer Membraan™, versterkt met nanorods en Dark Matter Technology®. Dit membraan is bijzonder flexibel, dik en heeft zelfherstellende eigenschappen dankzij de elastomeercomponenten. Dit staaltje van chemische techniek zorgt voor een topklasse glans, die nog verder verhoogd kan worden met de HydroTX145™ Top Coat, voor uitmuntende hydrofobische eigenschappen.

Image

Gebruikt in premium en exclusive

TITAN COATING PX10

De PX10™ micron membraancoating maakt gebruik van ultra-geavanceerde mimetische thermohardende componenten die uitzonderlijk dichte versterkte matrixmembraan vormende eigenschappen bieden.

Deze met Dark Matter Technology® versterkte super basis biedt permanente bescherming voor een veelvoud aan oppervlakken.

Image

Gebruikt in premium en exclusive

TITAN COATING VULCAN

De VulcanTx155™ Elastomeer Membraan™ coating bevat ultra-geavanceerde mimetische elastomeercomponenten die een uitzonderlijk dichte, maar toch flexibele membraanvormende capaciteit bieden.

Deze met Dark Matter Technology® versterkte topcoat verleent hydrofobische eigenschappen aan onze Px10 basislaag, evenals het vermogen om zichzelf te regenereren en te herstellen van slijtage, swirls en lichte krassen.

Image

Gebruikt in exclusive

TITAN COATING HYDRO TX145

De HYDROTX145™ Flexi Film nano-membraancoating bevat ultra-geavanceerde nanocomponenten die uitzonderlijk gladde, hydrofobische en chemisch resistente kenmerken bieden.

Deze met Dark Matter Technology® versterkte topcoat geeft hydrofobische eigenschappen aan onze PX10 en ZEUS basislagen, en biedt ook de mogelijkheid om bestaande door Titan Coatings beschermde voertuigen snel en eenvoudig op te frissen.

Image

 Beoordeeld met 5 sterren uit 30+ reviews

PLAN EEN INTAKE

Maak vandaag nog een afspraak en geniet van een als nieuwe auto

© 2024 Lavis Detailing. Maatwerk ontwikkeling door Fulldev

Kvk. 75337231 | algemene voorwaarden | disclaimer | privacyverklaring