Logo Lavis Detailing

Camper detailing

Lavis Detailing zorgt ervoor dat uw camper weer straalt, van binnen en buiten. Jaren en kilometers eisen hun tol op uw rijdende vrijheid, wij maken uw camper weer als nieuw. Onze coating service herstelt en beschermt de laklaag, waardoor uw camper er weer uitziet alsof hij zo de showroom uit komt rijden. Maar onze diensten stoppen niet bij de buitenkant - we geven ook het interieur een grondige schoonmaak en behandeling. Geef uw camper weer de uitstraling waar u van droomt, zodat u er nog jaren van kunt genieten. Kies voor Lavis, kies voor kwaliteit, en zorg dat uw camper tot 10 jaar lang beschermd blijft.

Image

Camper coating

Ontdek de ultieme bescherming voor uw camper met onze geavanceerde Titan Coatings. Onze unieke rubberen membraan coating vormt een ondoordringbare barrière tegen de meest extreme weersinvloeden van buitenaf. In vergelijking met traditionele glascoatings is onze coating niet alleen dikker, maar biedt ook langdurigere bescherming. Met Titan Coatings wordt jouw camper verzegeld, waardoor hij bestand is tegen alle elementen. Het resultaat? Een camper die er altijd als nieuw uitziet en gemakkelijker schoon te maken is. Kies voor duurzaamheid, kies voor Titan Coatings. Ontdek vandaag nog de voordelen van onze revolutionaire camperbescherming.

Image

Gebruikt in premium en exclusive

TITAN COATING PX10

De PX10™ micron membraancoating maakt gebruik van ultra-geavanceerde mimetische thermohardende componenten die uitzonderlijk dichte versterkte matrixmembraan vormende eigenschappen bieden.

Deze met Dark Matter Technology® versterkte super basis biedt permanente bescherming voor een veelvoud aan oppervlakken.

Image

Gebruikt in premium en exclusive

TITAN COATING VULCAN

De VulcanTx155™ Elastomeer Membraan™ coating bevat ultra-geavanceerde mimetische elastomeercomponenten die een uitzonderlijk dichte, maar toch flexibele membraanvormende capaciteit bieden.

Deze met Dark Matter Technology® versterkte topcoat verleent hydrofobische eigenschappen aan onze Px10 basislaag, evenals het vermogen om zichzelf te regenereren en te herstellen van slijtage, swirls en lichte krassen.

Image

 Beoordeeld met 5 sterren uit 30+ reviews

PLAN EEN INTAKE

Maak vandaag nog een afspraak en geniet van een als nieuwe auto

© 2024 Lavis Detailing. Maatwerk ontwikkeling door Fulldev

Kvk. 75337231 | algemene voorwaarden | disclaimer | privacyverklaring