Logo Lavis Detailing

Boot detailing

Het is een prachtig gezicht, een glanzende boot die zich soepel door het water beweegt. Maar tijd, het weer en het zoute water kunnen sporen achterlaten op de lak van uw boot. Zonlicht kan de kleur doen vervagen, terwijl zout water en gruis kleine krassen en een verweerde look kunnen veroorzaken. Dat is waar boot polijsten en poetsen om de hoek komen kijken.

Image

Boot coating

Deze innovatieve coating vormt een krachtige barrière tegen schadelijke elementen, terwijl het milieu wordt gespaard. Uw boot behoudt zijn oorspronkelijke glans, zelfs na blootstelling aan de meest veeleisende weersomstandigheden en waterinvloeden. Titan Coatings biedt niet alleen bescherming, maar ook gemoedsrust, wetende dat je boot wordt beschermd zonder schade aan het milieu toe te brengen.Kies voor Titan Coatings en ervaar de perfecte combinatie van bescherming, glans en milieuvriendelijkheid. Laat uw boot stralen als nooit tevoren en geniet van moeiteloos onderhoud.

Image

TRITON TX550™

TRITON TX550™ bevat onze HyperQuartz® en Dark Matter Technology® die een chemisch resistente hydrofobe Elastomer Membrane™ op Gelcoat en GRP-bases creëert.

Deze ongelooflijk dikke beschermingslaag biedt tot 2-3 jaar bescherming tegen ophoping van verontreiniging onder de waterlijn. TRITON TX550™ is eenvoudig aan te brengen en heeft bewezen activa zoals boten, jachten en jetski's langer goed te laten uitzien.

TRITON TX550™ is een coating die alleen voor professioneel gebruik is.

Image

 Beoordeeld met 5 sterren uit 30+ reviews

PLAN EEN INTAKE

Maak vandaag nog een afspraak en geniet van een als nieuwe auto

© 2024 Lavis Detailing. Maatwerk ontwikkeling door Fulldev

Kvk. 75337231 | algemene voorwaarden | disclaimer | privacyverklaring