Logo Lavis Detailing

Dagbehandeling

Ons gepassioneerde team van autoliefhebbers begrijpt de waarde van uw auto. Ervaar onze dagbehandeling, waarbij uw auto in één dag volledig verzorgd wordt. Uw auto zal dankbaar zijn voor de kwaliteit en aandacht die het ontvangt. Onze experts staan klaar om elk aspect van uw auto grondig aan te pakken en hem weer te laten stralen als nieuw. Vertrouw op onze hoogwaardige producten en technieken om de beste resultaten te behalen. Geef uw auto de behandeling die het verdient en zie het verschil dat het kan maken.

Image

EEN OVERZICHT VAN DE MOGELIJKHEDEN

€475,- ex. btw

De basis

 • checkmark Voorreinigen van de auto
 • checkmark Handwassen met pH-neutrale shampoo
 • checkmark Deursponningen reinigen
 • checkmark Velgen en wielkasten reinigen met speciale velgenborstels
 • checkmark Drogen met ultiem zachte droogdoeken
 • checkmark Ramen streeploos reinigen aan binnen- en buitenzijde
 • checkmark Diepte reiniging lak door te kleien
 • checkmark Licht polijsten van de lak
 • checkmark Een high-end sealant aanbrengen
 • checkmark Interieur opfrissen

Een stap verder

 • checkmark Kwalitatieve Titan coatings
 • checkmark Uitgebreide interieur detailing
 • checkmark Uitgebreide exterieur detailing
 • checkmark Reparatie van uw velgen
 • checkmark En nog veel meer...

HIER DEDEN WE HET AL

Mazda 3

Ruben O

Arjen heeft mijn pas aangeschafte mazda 3, vol lichte wasstraatkrassen, aangepakt (gepolijst). Het resultaat was verbluffend en de auto lijkt wel weer nieuw.

Volkswagen Golf Variant

Paulus Pieter Veldhuis

Ik heb mijn Volkswagen Golf Variant laten behandelen door Arjen. Het resultaat is beter dan perfect!

Bullzz 0515

Houd zich aan de afspraken. Goede service en goed resultaat.

Redmer de Boer

Ik heb hier mijn auto laten polijsten en ben erg tevreden met het resultaat en werd vriendelijk geholpen. Positive: Professionalism, Quality, Value Service: Paint repair

Marcel Bloem

Vakmannen zijn het. Hebben mijn S6 die vol met carwash krasjes zat, 3 staps gepolijst. Geen kras meer te zien! Kritisch en dragen zorg voor een goed resultaat. Zou hier mijn volgende auto zo weer naartoe brengen! Services: Full body wash, Auto detailing

Rémon Scholten

Auto laten polijsten, zeer professioneel gedaan en daarom ook zeer blij met een kras vrije auto! Echt een aanrader! Positive: Professionalism, Quality Service: Full body wash

Jordy Franssen

Services: Car waxing, Paint repair Positive: Professionalism, Quality

Aerial Promos

De lak van onze auto was volledig dof. Lavis Detailing heeft er voor gezorgd dat de auto er weer fabrieksnieuw aan de buitenkant uitziet. Echt vakmanschap en perfectie! Service: Paint repair

Carolien van der Woude

Super blij met een gepolijste bumper! Hij is stukken beter dan daarvoor. Bedankt Arjen!

Pascal Herman

Topbedrijf profesioneel weten wat ze doen, auto gaat er regelmatig heen voor de juiste behandeling en schoonmaaktechnieken. zeer tevreden!!! Services: Steam cleaning, Full body wash, Auto detailing, Car waxing Positive: Professionalism, Punctuality, Quality, Value

Robin Nota

Goede service. Service: Auto detailing

Auke Galama

Ik heb mijn auto bij Arjen en collega een 4 stappen polijsten en 4 laags coating aan laten brengen en ik kan niet anders zeggen dan dat er top werk is geleverd nogmaals bedankt heren

Ford Fiesta MK 8

Thijs Winkels

Wat een vakmanschap! Arjen (Lavis Detailing) heeft de gehele auto gepolijst, steenslag bijgewerkt en vervolgens gecoat met een Titan Coating. Het eindresultaat is werkelijk waar fantastisch! Zeer zeker een aanrader! nogmaals bedankt Arjen! Services: Clay bar treatment, Auto detailing, Car waxing, Paint repair Positive: Professionalism, Punctuality, Quality, Value

Robert “RaccoonV”

Ik heb zowel mijn Mercedes S klasse als C klasse laten doen door Lavis Detailing. De service is perfect, het resultaat zelfs nog beter dan perfect. Heb je een mooie auto die je mooi wilt houden? Dan is dit het adres.

Volkswagen Golf 7 GTE

Maxime Landstra

Ik heb mijn golf 7 gte laten behandelen met een Opticoat pro 3 pakket + 3 staps behandeling. Helaas was de auto er slechter aan toe dan verwacht, maar het resultaat is echt ge-wel-dig!!! Onwijs veel glans & ook mijn auto reinigen is een stuk makkelijker geworden! Top service & een bedrijf met veel passie en kwaliteit!

Golf 7 GTI

Bobby Zwaagman

Mijn golf 7 gti performance hier gebracht, en kreeg um weer in nieuw staat binnen! Positive: Professionalism, Quality

Hans

Arjen heeft de stoelen en achterbank gereinigd en ze zijn weer als nieuw. Ook nog het tapijt uitgezogen, wat dat betreft is hij een perfectionist. Ik kom vast nog wel een keer terug voor andere klussen. Service: Seat shampooing

Melanie Segers

Mijn auto hier gebracht voor een volledige cleaning en hem in nieuwstaat weer terug gekregen. Top service van een top team!

Verfijnde Glans

DIEPTE REINIGING

Laat uw auto weer stralen met onze dieptereiniging. De kleibehandeling zorgt voor een ongekende gladheid en voorbereiding op een hoogwaardige polijstbeurt. Dit is de eerste stap naar een auto die niet alleen schoon is, maar ook glanst met vernieuwde pracht.

Image

Langdurig

HOOGWAARDIGE LAKBESCHERMING

Bescherm uw auto met onze high-end sealant die een langdurige glans en bescherming biedt. Deze afwerking zorgt ervoor dat uw auto maandenlang zijn schitterende uitstraling behoudt, ongeacht de weersomstandigheden.

Image

Zachte Reiniging

Handwassen met pH-neutrale shampoo

Elk voertuig wordt met de hand gewassen met pH-neutrale shampoo, waarbij zorgvuldigheid en aandacht voor detail centraal staan om de lak te beschermen en te laten glanzen.

Grondige Verzorging

Deursponningen en Velgen Reinigen

De deursponningen en velgen krijgen extra aandacht met speciale borstels en reinigingsmiddelen, zodat ook deze vaak vergeten gebieden er onberispelijk uitzien.

Drogen met ultiem zachte droogdoeken

Zorgvuldige Afwerking

Na het wassen drogen we de auto met ultra-zachte droogdoeken om waterplekken te voorkomen en de lak te beschermen tegen krassen.

Helder Zicht

Ramen Schoonmaken

Ramen worden zowel aan de binnen- als buitenzijde gereinigd, wat resulteert in een kristalhelder zicht en een perfecte afwerking.

Lakverfijning

Diepte Reiniging Lak door te Kleien

Onze kleibehandeling verwijdert de kleinste onzuiverheden uit de lak, wat essentieel is voor een gladde afwerking en voorbereiding op het polijsten.

Glansherstel

Licht Polijsten van de Lak

Licht polijsten verwijdert fijne krasjes en herstelt de originele glans van uw auto, waardoor de lak weer als nieuw lijkt.

 Beoordeeld met 5 sterren uit 30+ reviews

PLAN EEN INTAKE

Maak vandaag nog een afspraak en geniet van een als nieuwe auto

© 2024 Lavis Detailing. Maatwerk ontwikkeling door Fulldev

Kvk. 75337231 | algemene voorwaarden | disclaimer | privacyverklaring