Logo Lavis Detailing

Auto Detailing in slechts één dag bij Lavis Detailing in Sneek

Image

Op zoek naar de ultieme autoverzorging in Sneek? Lavis Detailing biedt een uitgebreide dagbehandeling die uw voertuig in slechts één dag transformeert. Onze toegewijde professionals gebruiken de nieuwste technieken en hoogwaardige producten om uw auto de aandacht te geven die het verdient.

De Dagbehandeling: Een Intensieve Zorg voor Uw Auto

Lavis Detailing in Sneek heeft een dagbehandeling ontwikkeld die uw auto van top tot teen verzorgt. We beginnen met een voorreiniging en een handwas met pH-neutrale shampoo om uw lak zachtjes te reinigen en te ontdoen van alledaags vuil en gruis. De deursponningen en velgen worden met speciale borstels en reinigingsmiddelen behandeld, waardoor zelfs de moeilijk bereikbare plekken weer glanzen.

Na het wassen, drogen we uw auto met uiterst zachte droogdoeken en perslucht, wat zorgt voor een krasvrije en vlekkeloze afwerking. De ramen worden zowel van binnen als van buiten gereinigd voor een kristalhelder zicht.

De lak van uw auto krijgt een dieptereiniging met klei, wat essentieel is om de glans te herstellen en de lak voor te bereiden op de volgende stap: een lichte polijstbehandeling. Deze behandeling verwijdert fijne krasjes en laat de lak weer stralen.

Afsluitend brengen we een high-end sealant aan die uw auto beschermt tegen weersinvloeden en de glans maandenlang behoudt. Met deze dagbehandeling ziet uw auto er niet alleen fantastisch uit, maar is ook beter beschermd.

Waarom Kiezen voor Lavis Detailing in Sneek?

Lavis Detailing staat bekend om zijn precisie en expertise in autoverzorging. Onze dagbehandeling is een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Gevestigd in Sneek, zijn we gemakkelijk bereikbaar voor iedereen in Friesland die zijn auto de beste zorg wil geven.

Klaar voor een showroom-klare auto? Plan vandaag nog een intake voor de dagbehandeling bij Lavis Detailing en ervaar de beste autoverzorging in Sneek. Uw auto zal u dankbaar zijn.

 Beoordeeld met 5 sterren uit 30+ reviews

PLAN EEN INTAKE

Maak vandaag nog een afspraak en geniet van een als nieuwe auto

© 2024 Lavis Detailing. Maatwerk ontwikkeling door Fulldev

Kvk. 75337231 | algemene voorwaarden | disclaimer | privacyverklaring