Logo Lavis Detailing

De nieuwe website van Lavis Detailing ontwikkeld door Fulldev

Hoe de nieuwe website van Lavis Detailing is ontwikkeld

Image

Als een reflectie van hun naam heeft Lavis Detailing leeft het bedrijf hun beloften na die berusten op aandacht voor detail, de hoogste kwaliteitsnormen en een verlangen naar perfectie. Lavis Detailing laat hun passie voor kwaliteit en details vanaf nu ook terugkomen op hun nieuwe website. De website is ontworpen en gemaakt door Fulldev, een development agency uit Groningen die gekenmerkt worden door hun snelle, altijd werkende en extreem gebruiksvriendelijke websites.Beide partijen delen gemeenschappelijke waarden, ze spreken dezelfde taal en hebben een vergelijkbare visie. Deze website is het resultaat van wat er gebeurt als mensen die hetzelfde waarderen elkaar tegenkomen. Een prachtig vormgegeven, aandachtig ontworpen en gebruiksvriendelijke website en e-commerce winkel waarin de wensen en visie van zowel Lavis Detailing als Fulldev samenkomen.

CMS voor gebruiksgemak

De website is gebouwd op het nieuwste CMS-systeem van Fulldev - een op maat gemaakt platform dat volledig gericht is op het verbeteren van de gebruikerservaring en snelheid van de websites die eraan zijn verbonden. Fulldev ontwikkelt deze systemen zelf om de ervaring voor hun klanten en hun marketeers makkelijker, sneller en leuker te maken dan andere alternatieven op de markt.De nieuwe website van Lavis Detailing is niet alleen een digitale extensie van hun fysieke diensten, maar ook een weerspiegeling van hun ambities en kernwaarden. In de komende maanden gaat Fulldev door met het verbeteren van de site waarmee de e-commerce functionaliteiten op de site ook perfect zullen werken zodat de klanten van Lavis hun diensten gemakkelijk online kunnen boeken en producten voor schoonmaak en detailing kunnen kopen.

Maatwerk website

Fulldev werkt volgens hun eigen, bewezen formule als het gaat om het ontwikkelen van websites. Inhoudelijke structuur vormt de basis van het werk, waarbij ze ervoor zorgen dat elke bezoeker precies ziet wat hij moet zien. Hun design heeft een heldere doelstelling - om de bezoekers naar het doel van de website te sturen. Ze bouwen geen ‘one-size-fits-all’ websites of templates. Ze leveren maatwerk.De gedeelde kernwaarden waren niet alleen een voorteken voor deze fijne samenwerking met een prachtig eindresultaat maar ook een van de redenen waarom Fulldev terugkijkt op hele fijne communicatie en een mooie online toekomst voor Lavis Detailing. De focus op kwaliteit, het oog voor detail en het nastreven van perfectie zijn met passie verwerkt in de nieuwe site van Lavis Detailing.

 Beoordeeld met 5 sterren uit 30+ reviews

PLAN EEN INTAKE

Maak vandaag nog een afspraak en geniet van een als nieuwe auto

© 2024 Lavis Detailing. Maatwerk ontwikkeling door Fulldev

Kvk. 75337231 | algemene voorwaarden | disclaimer | privacyverklaring