Logo Lavis Detailing

De verschillen tussen een detailer en een autopoetsbedrijf

Image

Een detailer en autopoetsbedrijf zijn twee termen die vaak door elkaar worden gehaald. Komt het op hetzelfde neer? En zo niet, wat zijn dan de verschillen? Hoewel autopoetsen en detailen in grote lijnen op hetzelfde neerkomt, zijn er toch een aantal belangrijke verschillen. Wat deze verschillen zijn en welke service het beste bij jou past lees je hier.

Wat doet een detailer?

Laten we beginnen met detailing. Wat houdt dit precies in? Auto Detailing is het grondig reinigen van je auto. Alle aspecten worden aangepakt. Er wordt tijd een aandacht besteed aan je auto en de kwaliteit staat boven de kwantiteit. Alles wordt uit de kast gehaald om jouw auto weer te laten glinsteren. Denk aan:

  • Polijsten;
  • Kleien;
  • Het aanbrengen van een wax sealant;
  • Uitgebreid wassen om chemicaliën te verwijderen;
  • Het reinigen van de ramen;
  • Het reinigen van de deursponningen.

Met welke werkzaamheden jij in aanmerking komt, hangt af van het pakket dat je kiest. Dit kan een basis pakket zijn, maar ook een deluxe pakket. 

Wat doet een autopoetsbedrijf

En hoe pakt een autopoetsbedrijf dit aan? Bij autopoetsen gaat het meer om de kwantiteit en het efficiënt reinigen van het voertuig. Het is niet zoals veel mensen denken alleen maar wassen. De auto wordt wel degelijk gepolijst, alleen wordt hier vaak minder tijd en energie aan besteed.

Welke dienst is geschikt voor mijn voertuig? 

Maar dan de vraag: “Welke dienst is geschikt voor mijn voertuig?” Dat hangt af van je wensen. Vind je het uiterlijk van je auto niet heel belangrijk en wil je gewoon dat deze erg verzorgt uitziet? Dan is autopoetsen vaak al voldoende. Vind je het belangrijk dat je auto er op en top uitziet? Dan is detailing een stuk interessanter. Het kost weliswaar wel wat meer geld, maar je krijgt er een stuk meer voor terug. 

Geïnteresseerd in autodetailing? 

Kan jouw auto wel een grondige schoonmaakbeurt gebruiken? Dan is autodetailing dé dienst die jij zoekt! Wij van Lavis Detailing zijn je graag van dienst. Maak snel een afspraak of neem bij verdere vragen contact met ons op via het contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook naar: 06-10282906

 Beoordeeld met 5 sterren uit 30+ reviews

PLAN EEN INTAKE

Maak vandaag nog een afspraak en geniet van een als nieuwe auto

© 2024 Lavis Detailing. Maatwerk ontwikkeling door Fulldev

Kvk. 75337231 | algemene voorwaarden | disclaimer | privacyverklaring