Logo Lavis Detailing

Coating Services van Lavis Detailing - Topklasse Autoverzorging

Wij zorgen ervoor dat uw auto beschermd is tegen vuil en krassen.

Image

Voor veel mensen is een auto meer dan slechts een vervoermiddel - het is een uitbreiding van hun persoonlijke ruimte en stijl. Bij Lavis Detailing begrijpen we deze connectie. Daarom bieden we uitgebreide car detailing en coating services in Sneek, om ervoor te zorgen dat uw auto niet alleen presteert, maar er ook op zijn best uitziet.Car detailing gaat verder dan een gewone wasbeurt. Het is een grondige schoonmaak en afwerking van een voertuig, waarbij het doel is de glans te herstellen en de auto er zo goed als nieuw uit te laten zien. Bij Lavis Detailing zijn we gespecialiseerd in deze grondige diensten, van de diepe reiniging van de bekleding tot de zorgvuldige afwerking van de lak.

Hoogwaardige Glascoating en Keramische Coating

Met de populariteit van autodetaillering is ook de vraag naar keramische coating en glascoating toegenomen. Hoewel ze beide bescherming bieden tegen vuil, zonlicht en chemicaliën, hebben ze de neiging tot microscheurtjes en bieden ze geen zelfherstellende eigenschappen. Dat is waar een innovatief product zoals de Titan Coating in het spel komt.

Titan Coating: Het Nieuwe Tijdperk van Auto Bescherming

Titan Coating is een carbon membraan coating, die gebruik maakt van High Performance HyperQuartz® Carbon-technologie. Deze superfijne, maar krachtige laag beschermt niet alleen, maar voegt een ongelofelijke diepte en helderheid toe aan het oppervlak van je auto.

Voordelen van Titan Coating

Het grootste voordeel van het kiezen voor Titan Coating is het vermogen om vuil en water af te stoten. Dit betekent dat je je auto minder vaak schoon hoeft te maken, omdat vuil eenvoudigweg niet blijft plakken aan de lak. Dit maakt het onderhoud van je auto aanzienlijk gemakkelijker. Daarnaast krijgt de lak van je auto door de Titan Coating een diepere glans en is de auto beter bestand tegen de formatie van krassen. Dit alles draagt bij aan een langdurig, nieuw voorkomen van je auto.

Waarom Kiezen voor Lavis Detailing?

Lavis Detailing staat voor kwaliteit, perfectionisme, eerlijkheid en service. Gesticht door Arjen Visser, is het bedrijf ontstaan vanuit een passie voor auto’s en een streven naar perfectie. Of je nu op zoek bent naar een grondige car detailing service of naar een betrouwbare coating voor je auto, bij Lavis Detailing ben je aan het juiste adres.

Contacteer Lavis Detailing Vandaag Nog

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Je kunt ons bereiken via 0610158706, e-mail of Whatsapp. Laat je auto glanzen als nooit tevoren!

 Beoordeeld met 5 sterren uit 30+ reviews

PLAN EEN INTAKE

Maak vandaag nog een afspraak en geniet van een als nieuwe auto

© 2024 Lavis Detailing. Maatwerk ontwikkeling door Fulldev

Kvk. 75337231 | algemene voorwaarden | disclaimer | privacyverklaring