Logo Lavis Detailing

Professionele Camper Service

Lavis Detailing Sneek voor top camper services. Polijsten tot interieur reinigen, wij brengen uw camper in nieuwstaat.

Image

Om te zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw camper is goed onderhoud van groot belang. Daarvoor bent u bij Lavis Detailing in Sneek aan het juiste adres! Met oog voor detail, een passie voor kwaliteit en een hart voor service gaan wij aan de slag om uw camper weer als nieuw te krijgen.

Het belang van het camper polijsten

Elke reis met uw camper, hoe onvergetelijk ook, kan zijn sporen nalaten op de buitenkant. Denk bijvoorbeeld aan kleine krasjes die door opspattende steentjes in de lak komen. Maar ook zaken zoals vogelpoep, boomhars en insecten kunnen uw camper aantasten. Het gevolg is dat uw camper na verloop van tijd zijn glans verliest.Hoe mooi is het dan dat u uw camper weer als nieuw kunt krijgen door deze te laten polijsten? Tijdens het polijsten worden krasjes en kleine beschadigingen in de lak van de camper verwijderd. Daarvoor wordt een dun laagje van de laklaag verwijderd, waardoor een spiegelglad en schitterend oppervlak ontstaat. Maar Lavis Detailing zorgt er ook voor dat de camper na het polijsten goed wordt beschermd. Door het toepassen van een TITAN Coating te combineren met het poetsen van en detailing van uw caravan of camper , gaat die prachtige glans van de camper langer mee en blijft de lak beter beschermd tegen nieuwe beschadigingen.

Niet alleen het exterieur, maar ook het interieur

Het interieur van de camper verdient minstens net zoveel aandacht. Juist daar brengt u veel tijd in door. Dagelijks gebruik, zonlicht en het verstrijken van de tijd kunnen leiden tot verkleuring en vlekken. Bij Lavis Detailing kunt u terecht voor camper poetsen en polijsten, maar ook voor de reiniging van het interieur. Ons team van professionals gebruikt speciale technieken en producten om elk oppervlak van het interieur grondig te reinigen. Dat gaat veel verder dan alleen een doekje erover. Wij zorgen ervoor dat alle oppervlakken weer stralen, dat vlekken worden verwijderd en dat de kleuren weer opleven.

Kies voor kwaliteit, kies voor Lavis Detailing

Als u kiest voor Lavis Detailing, kiest u voor kwaliteit en professionaliteit. Wij doen ons werk met passie en oog voor detail. Of u nu kiest voor lak coating of voor een volledige camper service, wij zorgen ervoor dat u straks weer trots de weg op kunt met uw camper. Vertrouw uw camper toe aan de professionals van Lavis Detailing en ervaar zelf het verschil! Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor uw camper te bespreken. Want met Lavis Detailing geniet u langer van uw camper en al uw onvergetelijke reizen!

 Beoordeeld met 5 sterren uit 30+ reviews

PLAN EEN INTAKE

Maak vandaag nog een afspraak en geniet van een als nieuwe auto

© 2024 Lavis Detailing. Maatwerk ontwikkeling door Fulldev

Kvk. 75337231 | algemene voorwaarden | disclaimer | privacyverklaring