Logo Lavis Detailing

Boot detailing en lak coating

Essentieel voor de levensduur van uw boot

Image

Bij Lavis Detailing geloven we dat elke boot de zorg en aandacht verdient die ze nodig heeft om de glans en schoonheid op zee te herstellen en te behouden. Ons team van getrainde professionals is gespecialiseerd in het volledig detailen van boten, van binnen en buiten, om zo te zorgen voor een optimale conditie, uiterlijk, en levensduur van uw boot.

Wat is boot detailing?

Boot detailing is een grondige schoonmaak-, renovatie- en beschermingsdienst die verder gaat dan de standaard reiniging of schilderbeurt. Het verminderen van de algemene uitstraling en de fysieke conditie van uw boot, kan worden veroorzaakt door verschillende factoren zoals; de natuurlijke slijtage tot de effecten van het weer en de schadelijke stralen van de zon. Onze service richt zich op het voorkomen van deze problemen, het herstellen van de originele staat van de boot en het beschermen tegen toekomstige schade.

Waarom moet de lak van uw boot goed onderhouden worden?

De lak van de boot zorgt niet enkel voor een mooie uitstraling, maar vormt ook de eerste en meest essentiële beschermingslaag van de boot. Net als de huid van een mens dient de laklaag om het onderliggende materiaal van de boot te beschermen tegen de verschillende elementen waar het aan blootgesteld wordt- zoals water, zout, zon en weeromstandigheden.Regelmatige behandelingen van de laklaag zorgen ervoor dat deze beschermende functies effectief blijven, en de boot langer in een goede conditie blijft. Zonder deze onderhoudsbeurten kan de lak gaan afbladderen, korrelen en uiteindelijk ernstige structurele schade aan de boot veroorzaken.

Lak onderhoudsbeurt en coating service

Als onderdeel van onze detailing service bieden wij ook een uitgebreide lak onderhoudsbeurt en coating service aan. Deze behandeling omvat het verwijderen van bestaande oxidatie, oppervlakkige krassen en andere onvolkomenheden, gevolgd door het polijsten van het oppervlak naar een hoogglans afwerking.Het laatste en misschien wel meest belangrijkste onderdeel van de beurt is het aanbrengen van een hoogwaardige, beschermende coating. Deze coatings, die bestaan uit moderne materialen zoals koolstof nano-deeltjes, vormen een extreem harde en duurzame barrière die beschermt tegen UV-straling, water en zout, en de boot een langdurige glans geeft.

De voordelen van regelmatige detailing

Regelmatige boot detailing is een investering in de levensduur en waarde van uw boot. Het heeft niet alleen een positieve invloed op de esthetiek, maar beschermt ook tegen elementen die de levensduur van uw boot kunnen verkorten.Detailing zorgt ervoor dat de boot een verhoogde weerstand heeft tegen de elementen. Van het zoutwater dat corrosie veroorzaakt, tot de zonnestralen die de lak negatief beïnvloeden, en zelfs kleinere dingen zoals mosselen en algen die de lak kunnen aantasten.Daarnaast zorgt het ervoor dat uw boot beter haar waarde behoudt. Een boot die goed onderhouden wordt, ziet er niet alleen beter uit maar heeft ook een hogere verkoopwaarde.

Conclusie: kies voor Lavis Detailing

Met onze services bieden we bij Lavis Detailing de mogelijkheid om uw boot te onderhouden en te beschermen alsof het de onze is. Met ons team van professionals, hoogwaardige producten en moderne technieken zorgen we ervoor dat u met een gerust hart kunt genieten van uw boot. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen.

 Beoordeeld met 5 sterren uit 30+ reviews

PLAN EEN INTAKE

Maak vandaag nog een afspraak en geniet van een als nieuwe auto

© 2024 Lavis Detailing. Maatwerk ontwikkeling door Fulldev

Kvk. 75337231 | algemene voorwaarden | disclaimer | privacyverklaring