Logo Lavis Detailing

Auto wassen: zo doe je dat!

Meer dan alleen schoon

Image

Wat maakt de autowasbeurt van Lavis Detailing zo speciaal?

Het is allang geen geheim meer dat regelmatig je auto wassen een belangrijk onderdeel is van het onderhoud. Maar niet alle autowasbeurten zijn gelijk gemaakt. Lavis Detailing heeft zich gespecialiseerd in de kunst van de autowasbeurt, waarbij kwaliteit, perfectionisme en eerlijkheid voorop staan. Maar wat maakt de autowasbeurt van Lavis Detailing nou zo speciaal?Laten we beginnen bij de basis. Een autowasbeurt bij Lavis Detailing is niet zomaar een ritje door de automatische carwash. Het team van Lavis Detailing slaat de gevaarlijke machines over en gaat een aantal stappen verder. Wij zorgen ervoor dat elke centimeter van je auto, van lak tot velgen, grondig wordt gereinigd. Daarnaast maakt een grondige reiniging van het interieur deel uit van de uitgebreide dienstverlening voor car detailing.Bij Lavis Detailing staan de details centraal, en dat zie je terug in het resultaat. Het resultaat is een voertuig dat zowel van binnen als van buiten perfect schoon is. En dit toppunt van reinheid draagt bij aan de levensduur van het voertuig, alsook aan de rijervaring.

Het belang van regelmatig je auto laten wassen

Een vuile auto is niet alleen minder prettig om in te rijden, maar kan ook schade aan het voertuig veroorzaken. Vuil, zout, vogelpoep en hars van bomen kunnen de lak van een auto aantasten. Dit kan leiden tot roestvorming en andere schade die de waarde van de auto kan doen dalen.Daarom is het belangrijk je auto regelmatig professioneel te laten wassen.

De voordelen van een autowasbeurt bij Lavis Detailing

Bij Lavis Detailing is elke autowasbeurt een grondige reiniging waarbij elke centimeter van de auto wordt schoon gemaakt. En het belangrijkste is dat hierbij gebruik wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit producten en gereedschappen.Wij doen ook aan lamp polijsten, koplamp restauratie, dieptereiniging van het interieur en hoogstaande autopoetsbehandelingen.Het resultaat: een voertuig dat er weer als nieuw uitziet. Maar het gaat verder dan esthetiek. Door je auto op deze manier te laten behandelen, zorg je ook voor waardebehoud. Met andere woorden, een schone auto is een waardevolle auto.Denk dus de volgende keer dat je je auto wilt wassen, denk aan Lavis Detailing in Sneek. Voor een diepgaande reiniging van je auto, die meer doet dan alleen het oppervlakte schoonmaken.

 Beoordeeld met 5 sterren uit 30+ reviews

PLAN EEN INTAKE

Maak vandaag nog een afspraak en geniet van een als nieuwe auto

© 2024 Lavis Detailing. Maatwerk ontwikkeling door Fulldev

Kvk. 75337231 | algemene voorwaarden | disclaimer | privacyverklaring