Logo Lavis Detailing

Auto detailing prijzen: wat kost zo’n grondige reiniging?

Wat kost het en wat levert het op?

Image

Auto detailing, wat zijn de prijzen? Er wordt regelmatig gevraagd hoeveel het kost om je auto te laten detailen. Vaak vraagt men zich af of dit het wel waard is. In deze blog nemen we je mee in het proces en zul je erachter komen dat je auto detailen zeker de moeite waard is!

Wat is auto detailing?

Auto detailing of car detailing is het grondig reinigen van de binnen en/of buitenkant van je auto, om zo je auto weer in nieuwstaat te krijgen. Ben je er klaar voor om dit opnieuw te ervaren?

Wij hebben oog voor detail! Bij auto detailing maken wij jouw auto weer als nieuw. Enkele taken zijn bijvoorbeeld krassen verwijderen, polijsten, wax aanbrengen, chemicaliën verwijderen en ramen reinigen. Wij nemen uitgebreid de tijd voor jouw auto en met het gebruik van de juiste machines en de juiste producten is kwaliteit moeilijk uit te sluiten.

Maak een afspraak!

Is auto detailing de moeite waard?

Je kunt je afvragen of autodetailing de moeite waard is. Inprincipe is je auto een prominent goed in je dagelijks leven. Je rijdt er mee naar je werk, je haalt er de boodschappen mee in huis en je gaat er mee op vakantie. Tijdens deze ritjes kan er van alles op je pad komen: Regen, hagel, slecht wegdek, opspringende steentjes, fel zonlicht etc. Al deze obstakels kunnen ervoor zorgen dat de lak van je auto beschadigd of dat je auto er vies uitziet, wat uiteraard zonde is.

Daarom is de juiste bescherming en verzorging aan je auto geen overbodige luxe en zeker de moeite waard. Hieronder hebben wij de belangrijkste voordelen van auto detailing opgesomd:

  • Je auto is goed beschermd tegen invloeden van buitenaf zoals; pekel, zout, UV stralen, insecten, vogelpoep en andere soorten vuil;
  • Krassen in je auto kunnen voor 90/95% worden verwijderd;
  • Je vindt het fijner om in je eigen auto te rijden omdat deze schoon is en glimt als nooit tevoren;
  • Vuil kan zich minder goed hechten aan je auto.

Oké, ik ben overtuigd, wat zijn de prijzen?

Goede vraag. Wij bieden drie pakketten aan:

  • Het basispakket
  • Ons tweestap polijstpakket
  • Het driestap polijstpakket

Het basispakket is beschikbaar v.a. € 179,- excl. BTW. Dit pakket biedt: een uitgebreide wasbeurt, 1 stapspolijsten waarbij 70% van de swirls en 50% van de krassen wordt verwijderd en er wordt een wax sealant aangebracht wat zorgt voor een mooie glans.

Het tweede pakket is het 2 Staps polijsten en is beschikbaar v.a. € 325,- excl. BTW. Dit pakket biedt dezelfde opties als het eerste pakket, alleen wordt hier tijdens het polijsten 90% van de swirls 80% van de krassen verwijderd.

Het laatste pakket is het 3 Staps polijsten en is beschikbaar v.a. € 525,- excl. BTW. Zoals de naam al aangeeft wordt hier 3 Staps gepolijst zodat maar liefst 90 tot 95% van de swirls en krassen wordt verwijderd. Daarnaast worden de ramen gereinigd aan de binnen en buitenkant. Dit wordt ook gedaan met de deursponningen.

Geïnteresseerd in één van onze pakketten?

Kan jouw auto wel een opknapbeurt gebruiken en ben je geïnteresseerd in auto detailing? Wij willen je graag te hulp schieten. Maak een afspraak of neem bij verdere vragen contact met ons op via het contactformulier.

 Beoordeeld met 5 sterren uit 30+ reviews

PLAN EEN INTAKE

Maak vandaag nog een afspraak en geniet van een als nieuwe auto

© 2024 Lavis Detailing. Maatwerk ontwikkeling door Fulldev

Kvk. 75337231 | algemene voorwaarden | disclaimer | privacyverklaring