... Skip to main content
Boot polijsten

Boot polijsten bij Lavis Detailing!

Het is een prachtig gezicht, een glanzende boot die zich soepel door het water beweegt. Maar tijd, het weer en het zoute water kunnen sporen achterlaten op de lak van je boot. Zonlicht kan de kleur doen vervagen, terwijl zout water en gruis kleine krassen en een verweerde look kunnen veroorzaken. Dat is waar boot polijsten en poetsen om de hoek komen kijken.

Een boot polijsten is een proces waarbij kleine krassen en onvolkomenheden in de laklaag van je boot worden verminderd. Met een licht schurende pasta worden de bovenste laagjes van de lak subtiel geschuurd, wat resulteert in een gladder en meer uniform oppervlak.

Boot poetsen en polijsten

Boot poetsen en boot polijsten zijn beide belangrijke stappen om je boot in topconditie te houden, maar ze hebben elk hun eigen functie.

 

Polijsten van jouw boot

Het polijsten van je boot is een beetje als een zachte scrub voor de huid. Bij dit proces wordt een mild schurend middel gebruikt om heel kleine krasjes en andere oneffenheden in de laklaag te verminderen. Denk aan de kleine krasjes die ontstaan door zand, zout en water. Door het polijsten wordt de lak van je boot weer glad en glanzend. Zo ziet je boot er weer stralend uit voor de aankomende seizoenen!

 

Boot poetsen

Het poetsen van de boot is daarentegen meer een beschermende behandeling. Hierbij wordt na het polijsten een beschermende laag aangebracht. Deze laag helpt om de boot te beschermen tegen de elementen – de zon, zout water, vuil – en zorgt ervoor dat de lak langer mooi en glanzend blijft. Bovendien geeft het poetsen je boot die extra diepe glans waardoor hij echt opvalt.

Bij Lavis Detailing begrijpen we hoe belangrijk je boot voor je is. Daarom zorgen we bij elke stap, van het reinigen tot het polijsten en poetsen, voor een zorgvuldige en professionele behandeling om ervoor te zorgen dat je boot weer helemaal in topconditie is. 

Bekijk de mogelijkheden!

Polijstresultaten

Deze vieze boot had een beetje hulp nodig zijn schoonheid weer terug te vinden. Na een behandeling van ons is dit resultaat behaald door een drie-staps polijsttechniek toe te passen.

Schuren én polijstresultaat

Deze groene gigant had ook last van wat viezigheden, dus was het tijd voor ons om de mouwen op te stropen en dat eens op te lossen! Door een-staps te schuren en daarna een polijst-finish toe te passen hebben we een prachtig resultaat bereikt.

Nauwkeurige schuurtechniek

Marineblauw is een prachtige kleur, daarom was het ook jammer dat deze zeilboot zijn kracht en kleur had verloren. Tijd voor ons om middels twee-staps schuren en drie-staps te polijsten ook dáár eens verandering in te brengen!

Jouw boot polijsten voor fantastisch resultaat?

Dan is polijsten een goede zet. Wat zijn de prijzen hiervan? Dat verschilt per boot! Het polijsten van boten is maatwerk. Hiervoor zouden wij op een offerte op maat moeten opstellen. Je kunt contact met ons opnemen middels het contactformulier of even bellen naar 06-10282906. We staan jou graag te woord!

Volledige detailing voor boot

Bij Lavis Detailing zijn we trots op ons vermogen om je boot in de best mogelijke conditie te brengen. Naast het polijsten en poetsen van de buitenkant van je boot, bieden we ook een uitgebreide detailing service aan. Hierbij wordt elk aspect van je boot onder handen genomen, van binnen en buiten, om ervoor te zorgen dat je boot weer in nieuwstaat verkeert.

 

Interieur reinigen

Het interieur van je boot krijgt net zoveel aandacht als het exterieur. Door regelmatig gebruik en blootstelling aan de elementen kan het interieur van je boot er dof en verweerd uit gaan zien. Onze specialisten reinigen elk deel van het interieur grondig, van de stoelen en het tapijt tot de bedieningselementen. Hierbij worden specifieke technieken en producten gebruikt om de oorspronkelijke glans en kleur te herstellen.

Ook de buitenkant van je boot wordt grondig behandeld. Na een grondige reiniging wordt het polijst proces gestart om kleine krasjes en onvolkomenheden te corrigeren. Vervolgens wordt een beschermende laag aangebracht tijdens het poetsen, om je boot goed te beschermen tegen de elementen en de laklaag te laten glanzen.

 

Laat ons je vaker helpen!

Het regelmatig laten detailen van je boot zorgt ervoor dat je boot in optimale conditie blijft. Wanneer je boot gaat verouderen en tekenen van slijtage begint te vertonen, adviseren wij een uitgebreide detailing service om je boot weer in nieuwstaat te brengen.

Bij Lavis Detailing zijn we er trots op dat we je boot de zorg en aandacht kunnen geven die hij verdient. Of je nu de trotse eigenaar bent van een speedboot, zeilboot of jacht, we behandelen elk vaartuig alsof het van ons is. We kijken ernaar uit om je boot te helpen stralen zoals hij bedoeld was.

 

Laat je boot weer glanzen

Bij Lavis Detailing weten we hoeveel je geeft om je boot. Het is meer dan alleen een vervoermiddel. We begrijpen dat en daarom streven we ernaar om je boot de zorg en aandacht te geven die hij verdient.

 

Van poetsen en polijsten tot volledige detailing

Van de zachte poetsbehandelingen tot de diepe polijsttechnieken, we hanteren de beste methodes om de glans en schoonheid van je boot te herstellen en te behouden. Of je boot nu is gemaakt van polyester, hout of metaal, we hebben de ervaring en kennis om deze in topconditie te brengen.

Bij ons gaat het niet alleen om het poetsen van jouw boot, maar om het geven van een volledige, hoogwaardige behandeling die jouw boot doet glimmen alsof hij nieuw is. Onze uitgebreide detailing services gaan verder dan het oppervlak. We zorgen voor elk detail, van het interieur tot het exterieur, om ervoor te zorgen dat je boot weer mooi is en blijft.

 

Neem contact met ons op!

Dus als je wilt dat je boot er weer uitziet en voelt als nieuw, dan is Lavis Detailing de plek voor jou. Wij zorgen ervoor dat je boot de liefde, zorg en aandacht krijgt die hij verdient. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar het verschil dat echte professionaliteit kan maken. Laat ons je helpen om je boot weer te laten glimmen als de dag dat je hem voor het eerst zag.